Defne Yaprağı Yağı, Akdeniz iklimine özgü defne ağacının (Laurus nobilis) yapraklarından elde edilen aromatik bir bitkisel yağdır. Karakteristik bitkisel, hafif baharatlı ve ferah kokusuyla aromaterapi uygulamalarında ve doğal koku karışımlarında tercih edilir.
Defne yaprağı yağı, özellikle aroma difüzörlerinde ortam kokulandırma, masaj yağı karışımları ve saç bakım ürünlerinin hazırlanması gibi farklı alanlarda değerlendirilebilir.
Yoğun aromatik yapısı nedeniyle doğrudan cilde uygulanmamalı, cilt kullanımına uygunluğu doğrulandıktan sonra uygun bir taşıyıcı yağ ile seyreltilmelidir.
10 ml'lik pratik ambalajı, aromaterapi ve kişisel bakım karışımlarında ölçülü kullanım için uygundur.
Öne Çıkan Özellikler
Botanik adı:Laurus nobilis
Defne yapraklarından elde edilen aromatik yağ
Kendine özgü bitkisel, ferah ve hafif baharatlı koku
Aromaterapi uygulamalarında kullanılabilir.
Uygun aroma difüzörleriyle ortam kokulandırmada tercih edilebilir.
Seyreltilmiş kişisel bakım ve masaj yağı karışımlarında değerlendirilebilir.
10 ml ambalaj
Defne Yaprağı Yağı Ne İçin Kullanılır?
1. Aromaterapi ve Ortam Kokulandırma
Defne yaprağı yağı, karakteristik aroması sayesinde aromaterapi uygulamalarında tercih edilen yağlardan biridir. Uçucu yağ kullanımına uygun difüzörlerde ortam kokulandırmak amacıyla kullanılabilir.
2. Saç Bakımı
Defne yaprağı yağı, uygun şekilde seyreltilerek hazırlanan bazı saç bakım yağı karışımlarında kullanılabilir. Saç bakımında kullanmadan önce ürünün kozmetik kullanıma uygunluğu kontrol edilmelidir.
3. Masaj Yağı Karışımları
Uygun bir taşıyıcı yağ ile seyreltilerek aromatik masaj karışımlarının hazırlanmasında değerlendirilebilir. Konsantre uçucu yağlar doğrudan cilde uygulanmamalıdır.
4. Doğal Koku Karışımları
Bitkisel ve odunsu kokuları sevenler için farklı uçucu yağlarla hazırlanan ortam kokusu karışımlarında kullanılabilir.
Defne Yaprağı Yağı Nasıl Kullanılır?
Difüzörde Kullanım: Uçucu yağ kullanımına uygun bir difüzörde, cihazın kullanım talimatlarına göre kullanılabilir.
Cilt ve Masaj Uygulamaları: Yalnızca kozmetik kullanıma uygun ürünler, uygun taşıyıcı yağlarla güvenli oranda seyreltilerek kullanılmalıdır.
Saç Bakımında Kullanım: Kozmetik kullanıma uygunluğu doğrulanmış yağ, uygun şekilde seyreltilmiş bakım karışımlarında değerlendirilebilir.
Uyarılar
Konsantre uçucu yağlar doğrudan cilde uygulanmamalıdır.
Harici kullanım içindir. Ağız yoluyla tüketilmemelidir.
Göz ve hassas bölgelerle temasından kaçının.
İlk cilt kullanımı öncesinde uygun şekilde seyreltilmiş ürünle küçük bir bölgede hassasiyet testi yapılmalıdır.
Hamilelik, emzirme ve çocuklarda kullanım öncesinde sağlık uzmanına danışılmalıdır.
Çocukların ve evcil hayvanların ulaşamayacağı yerde muhafaza edin.
Serin, kuru ve doğrudan güneş ışığı almayan bir ortamda saklayın.
Ürün Bilgileri
Ürün Adı: Defne Yaprağı Yağı Botanik Adı:Laurus nobilis Miktar: 10 ml Ürün Türü: Aromatik Bitkisel Yağ
Paket İçeriği
1 Adet Defne Yaprağı Yağı - 10 ml
Kullanacağınız kredi kartının ticari veya bireysel olması durumuna göre taksit seçenekleri değişebilir. Taksit seçenekleri liste fiyatı üzerinden görüntülenmektedir. İndirimli fiyatlara göre taksit seçeneklerini ödeme sayfasından görüntüleyebilirsiniz.